Vädjar om Zlatans tröja – mitt i svenskens vredesmod

Motståndaren var desperat

SPORTBLADET

Saint Étiennes hårdföre mittfältare Yohan Mollo ville ha Zlatan Ibrahimovic tröja.

Han fick vackert vänta på att svensken skällde klart på domarna innan han ställde frågan.

Zlatan vägrade först – men gav sedan med sig och Mollo kunde lägga en ädelsten till tröjsamlingen.

Mollo är en tuffing på fotbollsplan. Efter 2-2-matchen mot PSG visade han att han även är en tuffing efter matcherna. Mollo väntade på att en ursinnig Zlatan Ibrahimovic skulle bli klar med att skälla ut domartrion efter matchen och när svensken var färdig med domarna var Mollo framme direkt.

Han ville han Zlatans tröja.

Den upprörda svensken skrattar och svarar inte Mollo, som fortsätter att gå bredvid svensken och vädja. När Mollo till slut ger upp hoppet om tröjan sliter svensken av sig den och ger bort den till en lycklig Mollo.

"Mitt ansvar"

Zlatans ilska mot domare Anthony Gautier har blivit en stor snackis i Frankrike och klubben har fått utstå kritik för domarsågningen.

Samtidigt erkände domare Gautier i går kväll att Saint Étiennes kvitteringsmål borde ha dömts bort. Men han menar även att han tog felbeslut i samband med PSG:s straff.

– Det är mitt ansvar att erkänna att jag gjorde två fel i söndags, säger Gautier till RMC.

Zlatan Ibrahimovic är avstängd till första kvartsfinalen mot Barcelona i Champions League. PSG har överklagat domen i hopp om att få spela svensken i den så viktiga matchen. Uefa ska ta nytt beslut den 26 mars.

Se Mollo vädja om Zlatans tröja här! (OBS Extern länk)