Nu sparkar vi igång

Premiären följer du bäst med Sportbladet

Foto: Foto: STEFAN MATTSSON
Oskar Månsson, Amanda Fredin och Marcus Leifby med vänner står redo att ge dig det senaste från den allsvenska premiären.
SPORTBLADET

Är ni redo för allsvenskan?

Det är Sportbladet.

Häng med på 90 minuters livesändning på nätet i dag och i morgon.

I slutet av februari stod Aftonbladets nya tv-studio klar. Sedan dess har Sportbladets satsning på livesändningar blivit en succé. Nu kommer nästa del: 90 minuters live-TV om den allsvenska premiären.

I dag klockan 14.45 drar vi igång sändningen med Amanda Fredin som programledare och med reportrarna Oskar Månsson och Kristopher Karlsson i studion. Sportbladets krönikörer Robert Laul och Simon Bank deltar också i sändningen – direkt från arenorna. Marcus Leifby kommer att uppdatera läsarna på webben i sin väldigt uppskattade liverapportering.

Nyheter, analyser och fakta läser du direkt på sportbladet.se eller i papperstidningen i morgon.

Niva i studion

– Allsvenskan är ett av våra viktigaste bevakningsområden, och det känns roligt att kunna erbjuda den bästa bevakningen på webben, i papper och TV, säger sportchefen Håkan Andreasson.

I morgon sänder vi också live-TV samma tider. Då är Sportbladets krönikör Erik Niva och reportern Patrik Sjögren med i studion.

Under slutspelet i ishockey har Sportbladet sänt After Ice live-TV flera kvällar med Tomas Ros, Johan Garpenlöv och Niklas Holmgren med flera. Även sändningarna om mordmisstänkte löparen Oscar Pistorius och uppsnacket inför Champions League med Simon Bank och Erik Niva har varit mycket uppskattade av läsare och tittare.

”Vi satsar stenhårt”

– Ja, vi satsar stenhårt på våra livesändningar. Dessutom har vi så många fantastiska profiler som funkar per­fekt även i tv-rutan, säger sportchefen Håkan Andreass­on.

Allsvenskan superlive

MÅNDAG (Annandag Påsk):

Livesändning 14.45–15.30

Studiogäster: Oskar Månsson, Erik Niva.

Livesändning 18.45–19.30

Studiogäster: Oskar Månsson, Patrik Sjögren.

Marcus Leifby liverapporterar om Elfsborg–AIK.

Matcherna:

15.00: Malmö FF–Halmstad

15.00: Gefle–Åtvidaberg

15.00: Mjällby–IFK Norrk.

17.30: Elfsborg–AIK

17.30: BP–Öster