Galna tatueringen – efter bragden

”Min flickvän tycker att jag är en idiot”

Foto: TWITTER (William Hirons: @willhirons)
SPORTBLADET

Efter sin historiska seger i Wimbledon har det brittiska folket tagit Andy Murray, 26, till sina hjärtan.

En hängiven supporter har till och med gått så långt att han tagit Murray – till sin rumpa.

– Min flickvän tycker att jag är en idiot, säger han.

Foto: SCANPIX
Andy Murray.

Efter att ha blivit förste manlige britt att vinna Wimbledon på 77 år har Andy Murray för evigt skrivit in sig i historieböckerna, och det har pratats om att han kan bli adlad.

Nu fortsätter det brittiska folket att visa sin tacksamhet.

Supportern Will Hirons, en 27-årig Hereford-bo som jobbar med parkeringsservice, lovade sina kompisar att tatuera in Murrays ansikte och datumet för finalen om idolen vann.

Hirons höll sitt löfte och visar nu stolt upp resultatet för omvärlden.

– Jag håller alltid vad jag lovar. Det här är en påminnelse om ett stort ögonblick. Men min flickvän tycker förstås att jag är en idiot, säger han till Daily Mail.

– Jag har redan lovat mina kompisar att jag ska tatuera in det engelska cricketlandslaget på andra skinkan om de vinner "The Ashes", berättar han för Daily Mirror.

Tatuerade in Rooney på ryggen

Men Hirons är inte den förste britten som blir lite väl exalterad över en stor idrottshändelse.

Vissa av er minns kanske hur Manchester City-supportern Simon Hart – fast övertygad om att Wayne Rooney skulle skriva på för klubben – tatuerade ryggen med en stor bild på stjärnan iförd en City-tröja.

Kort därefter skrev Rooney på ett nytt femårskontrakt med United och Hart lovade att tatuera över engelsmannen med Emmanuel Adebayor.

Fotnot: "The Ashes" är en serie om fem matcher mellan England och Australien som spelas vartannat år. Formatet är "test cricket" där varje match kan pågå i flera dagar.