”Va? Nej? Är det verkligen sant?!”

Obetalbara reaktionerna när deras drömmar infrias

1 av 2
SPORTBLADET

Ibland krävs det så lite för att göra så mycket.

En boll, en tröja eller en kram kan betyda allt.

Om det så är en hockeyklubba från en AHL-veteran, en snett slagen baseboll eller en tröja från Gerard Pique.

Det finns gott om bräkande vuxna, galna tonåringar och hängivna pensionärer på idrottsarenornas läktare. Men de som visar sina känslor tydligaste är nog ändå barnen.

Räckte över klubban

De dyrkar sina idoler och när de får minsta lilla uppskattning tillbaka så kan det betyda hur mycket som helst. Något många stjärnor ibland verka glömma men som vi tack och lov ändå blir påminda om gång efter annan.

I veckan var det Jordin Tootoo, som skickats ner från Detroit Red Wings till farmarlaget Grand Rapids, som visade sin goda sida när en liten pojke egentligen bara bad om att få hälsa efter AHL-lagets matchvärvning.

Den 31-årige kanadensaren svarade med ett “what’s up buddy” innan han räckte över sin klubba till den lille pojken. Reaktionen sade sedan allt.

Rörde stjärnan till tårar

På annat håll i USA satt en liten kille och såg sitt favoritlag i baseball Colorado Rockies möta San Francisco Giants. En snett slagen boll landade på läktaren hos en man som direkt insåg att någon annan skulle ha större glädje av souveniren. En pojke som inte riktigt verkade kunna ta in vad som precis hade hänt.

Videoklippen på de två händelserna har spridits som en löpeld i sociala medier och är två av de senaste exemplen på vilka känslor idrotten kan väcka. Sedan tidigare har vi på redaktionen svårt att glömma den colombianske kille som fick träffa idolen Radamel Falcao och blev så tagen att han i sin tur rörde fotbollsstjärnan till tårar efter att ha lagt sin hand på anfallarens skadade knä och sagt:

– Det här är benet Gud ska läka.

Det är också svårt att glömma den unge supporter som brast i gråt när han fick Barcelonas Gerard Piques uppvärmningströja.

Har du fler exempel! Posta gärna din länk i kommentarsfältet nedan så samlar vi ihop dem!