NFL-ikon utbuad av sina egna supportrar

Var det här sista matchen för Peyton Manning?

1 av 2 | Foto: REUTERS
SPORTBLADET

Peyton Manning är en av de största ikonerna inom amerikansk fotboll, men nu kan karriären vara över. Han blev utbuad i natt efter att hans Denver Broncos åkt ur slutspelet.

Foto: AFP
Peyton Manning deppar efter en förlust.

I natt hände något som verkat otänkbart, men Denver Broncos stora ikon Peyton Manning, 38, blev utbuad av sina egna supportrar. Denver gjorde en svag insats och förlorade med 24-13 mot Indianapolis Colts och åkte därmed ur slutspelet redan i kvartsfinalen.

Det här kan nu innebära slutet för Mannings karriär. Han har tidigare spelat 13 säsonger i just Indianapolis Colts men lämnade klubben för Denver i mars 2012 när han skrev på ett 5 års-kontrakt med Broncos värt 96 miljoner dollar, men det kan alltså avslutas i förtid nu. Mannings vann Super Bowl 2006 med Colts.

Semifinalerna klara

Indianapolis Colts möter nu New England Patriots och i den andra semifinalen gör Green Bay Packers och Seattle Seahawks upp om en plats i Super Bowl.

Semifinalerna inleds den 18 januari. Super Bowl avgörs natten mot den 2 februari.

■ ■ ■

Tuff slut för Dallas

NFL-säsongen slutade på ett tufft vis för Dallas Cowboys.

Dez Bryants mottagning var inte tillräckligt perfekt för att godkännas – och i stället för en ynka yard kvar till mållinjen kunde Green Bay Packers hålla undan och vinna.

Dallas Dez Bryant var både chockad och förvånad efter matchen sedan 31-yardsmottagningen underkänts efter videogranskning. Bryant ansågs inte ha tillräcklig kontroll över bollen.

"När jag hamnade på marken så rullade jag och flippade bollen för att få bättre kontroll på den. Vi förlorade och jag accepterade det, men snälla ändra den regeln", twittrade Bryant.

”Förlorade inte på grund av domslutet”

Dallas coach Jason Garrett ville ändå inte skylla på domarna efter förlusten.

– Jag tyckte att Tony Romo gjorde en bra passning, och Dez fångade bollen mycket bra. I mitt tycke behöll han kontroll på bollen hela tiden. Men vi måste vara tydliga med att vi inte förlorade på grund av ett domslut. Vi hade 60 minuter på oss. Vi hade möjligheterna att komma hit och vinna en match, men vi tog dem inte. Det där var ett viktigt ögonblick i matchen, men det fanns även andra viktiga ögonblick, sade Garrett enligt ESPN.com.

ARTIKELN HANDLAR OM