Cricketspelare död efter kollision

Sprang ihop med lagkamrat

SPORTBLADET

Cricketsporten skakas av en tragedi.

Den indiske cricketspelaren Ankit Keshri fördes till sjukhus i fredags efter att ha kolliderat med en lagkamrat under en match.

Imorse avled han.

Olyckan inträffade under en klubbmatch i östra delen av Kalkota. 20-årige Ankit Keshri kolliderade med en lagkamrat efter att de båda sprungit för att fånga en hög boll. Vid kollisionen svimmade Keshri av under en kort stund, men återfick medvetande efter att lagkamrater gjort hjärt- och lungräddning. Därefter fördes han till sjukhus.

Drabbades av hjärtstillestånd

Enligt läkare var den 20-årige slagmannens tillstånd stabilt, när han plötsligt drabbades av hjärtstillestånd runt midnatt på söndagen. Imorse, tre dagar efter olyckan avled han. 

– Det är så olyckligt. Han var en mycket lovande spelare. Jag har svårt att förstå att han gått bort, säger Subir Ganguly, sekreterare i stadens cricketförbund, till The Guardian.

Andra dödsfallet

Detta är det andra tragiska dödsfallet som drabbar cricketvärlden på kort tid. För bara fyra månader sedan dog 25-årige Philip Hughes efter att ha träffats av en boll i huvudet under en match i Sydney.