”Är glödhet – han bör bytas in direkt”

Kalle Karlssons tips till Premier Manager

Foto: TT
SPORTBLADET

Tung start på säsongen. Men nu är Crystal Palaces Yannick Bolasie glödhet.

Yannick Bolasie var ett av utropstecknen i Premier League under den förra säsongen. Den lurige yttermittfältaren gjorde succé och upptäcktes av en bredare publik. I somras ryktades det om intresse från större klubbar och prislappar på upp emot 20-25 miljoner pund. Bolasie blev kvar i Crystal Palace och det ska fansen vara glada för.

Efter en trevande inledning på säsongen där Bolasie var bänkad i två av de tre första matcherna så har 26-åringen börjat varva upp.

På de tre senaste ligamatcherna har han gjort tre mål.

■ ■ ■

Två mål i storsegern

Senast placerades han i en ny position. Med Connor Wickham tillbaka flyttade Alan Pardew in Bolasie som släpande anfallare. Det blev två mål i 5–1-matchen mot Newcastle och det finns anledning att tro att Bolasie får fortsätta i den rollen. Med Jason Puncheon till höger och Wilfried Zaha på den andra kanten finns både fart och kreativitet.

Palace är i bra form och fram till nyår har man inga möten med de tippade topp 6-lagen. I helgen väntar Everton på bortaplan.

Med Yannick Bolasie – som handlas för 5,261 miljoner kronor i Premier Manager – i storform kan det trilla in fler poäng kommande veckorna.

Byt in:

Yannick Bolasie, Crystal Palace

Mesut Özil, Arsenal

Aaron Ramsey, Arsenal

Sadio Mané, Southampton

Byt ut:

Diego Costa, Chelsea