Beviset: superstjärnans agent på plats i Madrid

Från Guinness rekordbok – till Real Madrid?

1 av 2 | Foto: AP
SPORTBLADET

Robert Lewandowski öser in mål för Bayern München.

Nu rapporterar Madrid-tidningen AS att Real Madrid jobbar för fullt för att värva 27-åringen.

Och i dagens tidning har man bildbevis på att Lewandowskis agent var på plats i Madrid i helgen.

AS i dag.

Efter en smärre kris i förra månaden i samband med förlusterna mot Sevilla och Barcelona har Real Madrid hämtat sig och radat upp fyra raka segrar – även om 3-1-segern mot Cadiz i spanska cupen slutade i diskning för storklubben.

I dag rapporterar Madrid-tidningen AS att Real planerar för en ännu starkare offensiv framöver. Enligt AS arbetar nämligen klubben för att köpa loss Bayern Münchens stjärnanfallare Robert Lewandowski.

Polacken – som tidigare denna säsong skrev in i Guinness rekordbok med sina fem mål på nio minuter – är Europas kanske hetaste anfallare just nu.

Positivt inställd

Enligt AS var Lewandowskis agent Cezary Kucharski på plats på Santiago Bernabeu i lördags när Real Madrid vann 4-1 mot Getafe. På måndagens förstasida har man bildbevis – Kucharski i egen hög person.

AS uppger att agenten var inbjuden av den spanska storklubben som ett led i arbetet att övertyga Lewandowski att styra kosan söderut. Och enligt AS ska anfallaren inte alls vara främmande för en flytt, utan snarare positivt inställd.

27-åringen har gjort hela 30 mål för Bayern hittills denna säsong.