Sportbladet Plus – en supersuccé

Över 230 000 läsare har skaffat Plus. Ta chansen du med!

SPORTBLADET

230 000 läsare kan inte fel.
Aftonbladet Plus är större än någonsin.
Då är Sportbladet en avgörande stöttepelare.

– Om du som sportläsare vill veta mer bör du skaffa Plus, säger Jim Jaber, nyhetsredaktör för Plus.

HÄR KAN DU SKAFFA !
FÖLJ  OSS PÅ FACEBOOK!
Över 230 000 svenskar har skrivit upp sig på ett Pluskonto. För 39 kronor i månaden får du ALLT som Aftonbladet har att erbjuda. Ett erbjudande som allt färre kan motstå. I Plus-paketet är Sportbladet en mycket viktig ryggrad – och våra läsare tvekar inte att betala för att få ta del av det där lilla extra.

För Pontus Carlgren, chef på Sportbladet, är det ingen överraskning att allt fler väljer att skaffa Plus.

– Hårt jobb, hög trovärdig, unikt innehåll och väldigt prisvärt. Där har vi fyra anledningar till att fler och fler hela tiden väljer att bli plusmedlemmar.

FÄRSKA TIPS!
Mats Wennerholm sätter höstbetyg på SAMTLIGA SHL-lag
Sportbladets fotbollsprofiler – med Erik Niva i spetsen - tar ut sina dröm- och mardrömsgrupper i EM-slutspelet
Sportbladets jury tar ut höstens floppspelare i SHL

Sportintresserade vill ha MER

Nyhetsredaktören för Plus, Jim Jaber, utvecklar varför Plus växer så det knakar.

Det finns fler Plus-användare än någonsin förr. Hur kommer det sig?

– Det är enkelt egentligen. Aftonbladet storsatsar på Plus och vi är fler än någonsin som jobbar med plusmaterial på redaktionen. Det innebär så klart att vi kan producera ännu mer journalistik inom de områden som vi vet intresserar våra läsare. Dessutom försöker vår kampanjavdelning hela tiden hitta nya och intressanta erbjudanden för blivande och redan existerande pluskunder. Just nu är vår journalistik och vår kampanjstrategi superstark. Och det kommer bli ännu bättre, var så säker.
Varför är sportläsarna så trogna Plus-prenumeranter?

– Sportintresserade har ett brinn och en vet mer-törst i särklass. Det ligger liksom i sakens natur att vilja läsa krönikor, expertanalyser, dokument, exklusiva intervjuer och listor om sådant du är väldigt intresserad av, oavsett om det gäller ett lag, en sport, en stjärna eller ett mästerskap. Dessutom kan Sportbladet skryta med en omtyckt trav- och speltjänst, som varje dag pumpar ut nya och intressanta tips i sista stund.

Unika profiler på Sportbladet

Varför ska man ha Sportbladet Plus?

– Om du vill veta mer, kort sagt. Om Liverpool lyfter under nye tränaren Jürgen Klopp sätter Peter Wennman ord på succén. Om det går knackigt för José Mourinhos Chelsea har PL-experten Kalle Karlsson förklaringen i sin genomarbetade taktikanalys. Samma sak med hockeyn, där våra experter Mats Wennerholm, Tomas Ros och Hans Abrahamsson ständigt levererar nya plusartiklar i form av krönikor, snabbanalyser och träffsäkra listor. Lägg på ett helt gäng med omtyckta profiler i Jennifer Wegerup, Robert Laul, Johanna Frändén, Simon Bank, Kristina Kappelin och Erik Niva, som med jämna mellanrum skriver för Plus.  Dessutom har vi sedan ett drygt år tillbaka haft en dedikerad sportreporter för Plus – Emil Lagnelius Karlsson – som har gjort ett fantastiskt jobb. Inflödet av artiklar är större än någonsin.

Vad är sportläsarna mest intresserade av?

– Initierade krönikor och analyser inför och efter stora matcher, fördjupande dokument om lag, spelare och fenomen i sportvärlden, exklusiva intervjuer, trav- och speltips, bakom kulisserna-reportage, inkomstlistor, bildextra från då och nu och så-gick-det-sen-artiklar om idrottsprofiler vi minns. Listan kan göras lång. Och vi har mycket på gång framöver. Häng med!

ARTIKELN HANDLAR OM