”Brolin som fick ta hand om Forsberg”

Osannolika stjärnparaden – men doldisen bäst av alla

SPORTBLADET

Efter Mästarnas mästare-träffen bestämde Niklas Jihde, Jörgen Persson och Peter Forsberg att de skulle lira padel tillsammans.

Sedan dök några andra bekanta ansikten också upp...

– Det var mycket bollkänsla i hallen samtidigt och blir svårt att toppa den meritlistan, säger Jihde.

Peter Forsberg, Jörgen Persson och Niklas Jihde var i Stockholm i tisdags för att marknadsföra kommande säsongen av Mästarnas mästare. Men frågan är om det inte blev ännu mer stjärntätt när trion dagen efter tog beslutet att spela ett par matcher padel tillsammans.

– (Tomas) Brolin är ju lite Gudfader där verkar det som, han lirar mycket och är väldigt duktig också, så han fick ta hand om Peter som inte spelat så mycket innan. Sedan dök en jävla massa gubbar upp när vi kom med (Jonas) Björkman som ju äger hallen. Det var (Thomas) Enqvist och (Thomas) Johansson och sedan kom ”Sudden” (Mats Sundin) också och då tyckte Björkman att vi var tvungna att ta ett kort, säger Niklas Jihde.

Han var bäst av alla

På bilden syns, förutom innebandylegendaren Jihde, bland annat Sveriges senaste Grand Slam-segrare i tennis Thomas Johansson, två av svensk hockeys största i Peter Forsberg samt Mats Sundin, bordtennislegendaren Jörgen Persson och VM-brönsmedaljören i fotboll Tomas Brolin.

Men vem var bäst på padel då?

– Det var han som jobbar därnere. Han fick vara med på bild för att han är så jävla bra på padel, skämtar Niklas Jihde om Henrik Söderberg, till höger om honom, på bilden.

– Det var mycket bollkänsla i hallen samtidigt och blir svårt att toppa den meritlistan. Det var ingen annan i hallen heller eftersom det är ganska lugnt där på dagarna. Men det här gänget har ju lite andra arbetstider än vanliga kontorstider.