Bolticspelare slogs ned av Bajenstjärna: Jävligt onödigt

1 av 2
Andreas Eskhult.
SPORTBLADET

Boltic-liberon Niclas Johannesson fick ett hårt klubbrapp över armen och föll till isen.

Nu går han till tuff attack mot Hammarbys landslagsstjärna Andreas Eskhult.

- Han bara vände sig och klappade till. Jävligt onödigt, säger han.

Situationen som utlöste de heta känslorna inträffade i slutminuterna, när matchen redan var "död", på Tingvalla i fredags kväll.

Johannesson, 36, och Eskhult, 27, krockade med varandra i en duell.

- Sen vände han sig om och slog mig över armbågen. En eftersläng som man definitivt inte förväntar sig från en landslagsspelare, säger Johannesson till Värmlands Folkblad.

Eskhult försvarar sig:

- Han ger mig en smäll över halsen och jag smällde tillbaka. Jag brukar inte spela så här, men man måste reagera när man blir behandlad så här, säger han till Värmlands Folkblad.

Spricka i armen

Johannesson röntagdes i går och läkarna upptäckte en spricka i armen. Han ska försöka spela dagens SM-kvartsfinal i Stockholm med ett specialskydd.

- Jag såg inte situationen och det gjorde ju inte domaren heller. Vi tänker inte lämna in nån rapport, det här ska avgöras på isen, säger Boltics tränare Sören Persson sportsligt.

Mer otur för Boltic: målvakten Martin Berggren, 25, kan inte spela i dag. Han sträckte lårmuskeln i fredagsmatchen och utgick i paus. Nu tar i stället helt oprövade Erik Calais, 23, plats mellan stolparna.

Kvartsfinalerna

PeO Larsson