Bekräftat: Sandviken nobbar Muhrén

Nu jagar de rysk stjärna som ersättare: Vi hoppas han spelar för oss

SPORTBLADET

Skilsmässan mellan Sandviken och Magnus Muhrén är definitiv.

Det stärker uppgiften att Misja Svesjnikov är på väg till klubben.

– Vi hoppas att han ska spela för oss, säger värvarbasen Arne Anderstedt.

Foto: BILDBYRÅN
Magnus Muhrén.

Enligt uppgift till Sportbladet är parterna redan överens om att Svesjnikov ska spela för Sandviken den dag han lämnar Dynamo Moskva.

Den ryske landslagsstjärnan har flyttat hem till familjen i Ljusdal och väntar nu på att kontraktet ska löpa ut.

– Jag kommer inte att prata om bandy under april och har inte så mycket att berätta, men jag ska fortsätta spela. Jag har satsat på bandyn i hela mitt liv och det blir ingen stor förändring, säger Misja Svesjnikov till Sportbladet.

I Ryssland sedan 2002

36-åringen kom till Ljusdal från Dynamo Moskva 1994. 2002 återvände han till Ryssland, där han har spelat för Vodnik och Dynamo Moskva.

Han känner Arne Anderstedt sedan tidigare och står högst upp på klubbens önskelista. Sandvikens värvarchef förnekar dock att någon överenskommelse är gjord.

– Hans avtal löper ut den sista april och före det vill han inte diskutera. Det har vi respekterat, men så fort kontraktet går ut är han öppen för förslag. Då vill jag diskutera med honom, säger Anderstedt.

Besviken Muhrén

Att Magnus Muhrén har spelat sin sista match för Sandviken blev definitivt klart i går, då mittfältaren träffade Anderstedt och ordföranden Rune Nyberg.

– Jag trodde aldrig att jag skulle få gå medan jag fortfarande presterade min bästa bandy, säger Magnus Muhrén till Gävle Nyhetsbyrå.