Terry utjämnade för Dallas

”Vi har haft pressen på oss”

SPORTBLADET

Dallas Jason Terry satte en trepoängare med 27 sekunder kvar att spela mot Houston. Det avgjorde matchen – och Dallas har kvitterat åttondelsfinalen till 2-2 i matcher (bäst av sju).

Foto: AP
Jason Terry i kamp med Houstons bjässe Yao Ming.

– Vi har haft pressen på oss, men jag hoppas att hemmaplan i match fem ska vara till vår fördel, sa Terry efter matchen till nyhetsbyrån AP.

Segersiffrorna skrevs till sist till 97-93, efter att Dallas hämtat upp ett underläge på sju poäng i den fjärde quartern.

Även Boston utjämnade sin matchserie mot Indiana till 2-2. Boston var överlägsna i Indianapolis, trots att avstängde Antoine Walker saknades, och vann med 31 poäng, 110-79.

Förlusten var den största i slutspelet i Indianas historia.

Washington vann sin första slutspelsmatch på 17 år när Chicago besegrades hemma med 117-99. Därmed står det 2-1 i matcher till Chicago.

Washingtons senaste seger i slutspelet innan nattens var 8 maj 1988. Gilbert Arenas var hemmalagets bäste poängplockare i nattens match.

San Antonio leder med 2-1 i matcher efter seger med 86-78 i natt mot Denver. Fjärde matchen i serien spelas på måndag, i Denver.

Rickard Westman