”Kanske måste klippa wifi:t i mitt hus dock”

Superstjärnans svar efter fruns attack

Foto: TT
Stephen Curry och frun Ayesha.
SPORTBLADET

Stephen Currys fru Ayesha gick till hård attack och anklagade matchen för att vara uppgjord efter att superstjärnan foulats ut i den sjätte finalen.

Curry själv tar incidenten med ro.

– Jag kanske måste klippa wifi:t i mitt hus dock, sa han inför den sjunde och avgörande NBA-finalen.

Golden State Warriors hade skaffat sig en 3-1-ledning i finalserien. Men LeBron James har tagit Cleveland Cavaliers tillbaka och tvingat fram en sjunde och avgörande match.

Med drygt fyra minuter kvar av den senaste matchen och ställningen 115-101 till Cleveland blev Golden States Stephen Curry utfoulad.

Superstjärnan, som inte brukar tappa humöret, kastade sitt tandskydd i raseri och av misstag träffade det en supporter.

”Kommer inte distrahera mig”

Någon som var minst lika irriterad var Currys fry Ayesha.

Kort efter incidenten skrev hon på Twitter: ”Jag har tappat all min respekt, ledsen, det här är absolut riggat för pengar. Eller tittarsiffror, jag är inte säker. Jag kommer inte vara tyst. Såg det just live, ledsen”.

Tweeten raderades senare och Ayesha bad om ursäkt. Det hindrade dock inte att Curry fick frågor om den inför den avgörande finalen.

– Det är inte något som kommer att distrahera mig från det som händer på planen. Jag får frågor om det och konversationen om det som hände är mellan mig och Ayesa. Det kommer att hanteras, sa han på presskonferensen.

Curry kostade även på sig att skämta om incidenten.

– Jag kanske måste klippa wifi:t i mitt hus dock, sa han med ett leende.

ARTIKELN HANDLAR OM

NBA

Basket