Världsmästarens nya skandal: Bet vakt och hade sex offentligt

Foto: SCANPIX, LIVEFIGHT.COM
SPORTBLADET

Först utslängd från en nattklubb efter att ha bitit en vakt.

Sedan skapade boxningsstjärnan Adrien Broner, 23, en ny skandal – genom att offentligt utföra oralsex på en strippa samtidigt som han slängde dollarsedlar omkring sig.

– Det är trevligt att stanna hemma ensam och fundera, skriver han på Twitter i dag.

Adrien Broner är obesegrad under proffskarriären och har vunnit samtliga 26 fajter han ställt upp i, varav 22 på knockout. Just nu innehar har han världsmästarbältet i WBC:s lättviktsklass.

Men hans smek/öknamn är ”The Problem”, vilket han sannerligen lever upp till.

Under en ledig vecka i Miami har han gått fullständigt bärsärk.

Det började förra måndagen när Broner och kumpanen Michael Owensby, 24, arresterades utanför en nattklubb efter att ha hamnat i bråk. Broner uppges ha bitit en vakt i tumultet som uppstod.

”Ett missförstånd”

Han släpptes mot 10 000 kronor i borgen och menade att händelsen var uppförstorad.

– Det var bara ett missförstånd. De tyckte att det var en stor fajt, men det var det inte. Och jag delade inte ut något slag. Det är okej, jag är okej, sa han till ESPN då.

Senare twittrade han:

– Jag vill be om ursäkt till alla mina fans ute i världen för mitt beteende de senaste dagarna. Jag vet att det finns folk som ser upp till mig. Förlåt!

Kastade hundra tusen i publiken

Men Broner hade inte gjort sin sista skandal under Miami-vistelsen. Under helgen har det spridits bilder som visar hur Broner utför oralsex på en strippa inför en fullproppad nattklubb samtidigt som han slänger dollarsedlar omkring sig.

Enligt Livefight.com ska Broner kastat ut 15 000 dollar, omkring 100 000 kronor, bland publiken.

Laddar för titelfajt

– Det är trevligt att stanna hemma ensam och fundera, skriver Adrien Broner, som möjligtvis är en aning ångerfull i dag.

Den 22 juni är det dags för titelmatch mot Pauli Malignaggi, som innebar världsmästarbältet i weltervikt. Adrien Broner måste gå upp två viktklasser inför den fajten.

– Jag är redo för en fajt i dag, skriver Broner.