Ett ögonblick Pär Andersson, 30...

SPORTBLADET

...projektledare för Drömresan. Ska Sportbladet börja sälja resor nu?

Pär Andersson.

– Ja. Vi samarbetar med en resebyrå, Tailor Events, och erbjuder något jäkligt unikt för våra läsare. Det är paketresor till matcher som det är svårt att hitta biljetter till.

Vad får man mer än att se själva matchen?

– Det är ett helt paket. Lasse Anrell följer med som värd och sen har vi ett evenemang inför matchen där vi snackar fotboll och sånt med tillhörande dryck. Sen ingår ju hotell, flyg, transfer och sånt. Men höjdpunkten är ju så klart matchen.

Hur har ni valt de här fyra matcherna?

– Det har varit sjukt svårt. Vi har gått på magkänsla. Spanska ligan är fantastiskt het i år. Att kunna åka till El Classico och se Barcelona mot Real Madrid, att titta på Zlatan, Ronaldo och de andra stjärnorna. Det är ju årets händelse faktiskt. Och Premier League är alltid het. Där kan man välja vilken match som helst mellan de fem stora lagen så blir det fantastiskt.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att sommaren fortsätter lite längre och att vi går till VM.

Boka drömresan här!

* Resorna arrangeras av Tailor events i samarbete med Sportbladet. Tailor Events reserverar sig för prisändringar vid eventuell slutförsäljning av biljetter, boende, eller transport till resorna. För ytterliga information kring resevillkor se Tailor Events allmänna och särskilda resevillkor på www.tailorevents.se