Krimz återvänder till Fnatic

E-SPORT

CS:GO-stjärnan återförenas med Olofmeister och Dennis

Ryktet började spridas under jätteturneringen Epicenter i helgen - och nu bekräftas det:
Freddy ”Krimz” Johansson återvänder till Fnatic efter sin sejour i GODSENT.
”Vi ser fram emot att återigen jobba med Krimz”, skriver organisationen i ett uttalande på Facebook.

I augusti gick Fnatic-trion Jesper ”JW” Wecksell, Freddy ”Krimz” Johansson och Robin ”Flusha” Rönnqvist till GODSENT där de återförenades med sin gamla ledare Markus ”pronax” Wallsten och Andreas ”Znajder” Lindberg. Men varken nya Fnatic eller GODSENT lyckades visa upp några lysande resultat efter flytten och under helgens Epicenter-turnering i Moskva började rykten cirkulera att något var på gång mellan lagen igen.

”Det bästa för framtida framgångar”

Nu har organisationerna bekräftat att Krimz kommer återvända till Fnatic, där han återförenas med Olof ”Olofmeister” Kajbjer och Dennis Edman, som han spelat tillsammans med ända sedan genombrottet i LGB Esports.
”Båda lagen har efter sommarens förändringar i laguppställningen utvärderat och kommit fram till att denna lösning är den bästa för att säkerställa framtida framgångar”, skriver Fnatic i ett pressmeddelande.

”Lärde mig mycket av att spela med dem”

Flytten innebär även att Fnatic får tillbaka sin ”Legend”-status inför den kommande majorturneringen E-League, och att GODSENT därmed tvingas kvala för att få tävla i Atlanta i januari.
”Tack för den korta tiden tillsammans, jag önskar er all lycka och jag kommer aldrig glömma er”, twittrar Krimz till sina gamla lagkamrater efter flytten bekräftats.

Krimz återkomst innebär att lovande spelaren Jonas ”Lekr0” Olofsson återvänder till GODSENT efter en två månader lång sejour i jätteorganisationen Fnatic.
”Jag lärde mig mycket av att spela med grabbarna och jag hoppas vi kommer mötas i bra matcher i framtiden”, skriver han på Twitter efter beskedet.

ARTIKELN HANDLAR OM