Stjärnorna klara för ny säsong med topplaget

Av: Tobias Lundgren

Publicerad:

H2K blev det bästa västerländska laget under Worlds då de tog sig ända till semifinalen.
Nu har två av lagets största stjärnor, junglaren Marcin "Jankos" Jankowski och toplanern Andrei "Odoamne" Pascu, skrivit på för nästa säsong.
Samtidigt meddelar ADC:n Aleš "Freeze" Kněžínek att han lämnar laget efter att ha återhämtat sig från skada.

Under nyligen avslutade Worlds-mästerskapet fick europeiska League of Legends-laget sin största framgång någonsin då de tog sig hela vägen till semifinal. Där förlorade de stort mot Samsung Galaxy men blev ändå det bästa västerländska laget i turneringen.
Två av de ledande spelarna var Marcin "Jankos" Jankowski och Andrei "Odoamne" Pascu som stod för en rad topprestationer under turneringen. Nu meddelar organisationen att de är klara för ännu en säsong i laget.

”Återvänder inte till H2K”

Men samtidigt meddelar ADC:n Aleš "Freeze" Kněžínek, som ersattes av Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou efter att ha drabbats av en ledbandsskada, att han inte kommer återvända till laget.
”Jag är officiellt en free agent. Läkarna säger att jag är hundraprocentig och jag letar nu större och bättre tillfällen. Jag kommer inte återvända till H2K”, skriver han i en tweet.
Det innebär att laget fortfarande letar en ADC, då FORG1VEN tidigare under november meddelade att han också är free agent.

Splyce skriver nya kontrakt

Mitt under brinnande silly season meddelar även Splyce, som tog sig till Worlds men sedan floppade, att de skrivit nya kontrakt. Danske junglaren Jonas ”Trashy” Andersen och coachen Jakob ”YamatoCannon” Mebdi har förnyat sina kontrakt med organisationen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN