Pyth riskerar operation – kan bli borta ännu längre

"Testerna kommer visa ifall jag behöver operera"

Jacob "pyth" Mourujärvi. Foto: Hltv.org
Jacob "pyth" Mourujärvi. Foto: Hltv.org

Jacob "pyth" Mourujärvi har hållit sig borta från CS:GO sedan det blev känt att den nya NiP-spelaren råkat ut för en handskada.

Och än så länge fortsätter det vara oklart när svensken kan återvända.

"Om jag måste operera blir jag borta längre", säger stjärnan på Twitter.

Ninjas in Pyjamas blev på onsdagskvällen utslagna från miljonturneringen EPICENTER. Där spelade det svenska storlaget med Mikail "Maikelele" Bill som inhoppare.

I augusti blev det nämligen officiellt att den ordinarie spelare, Jacob "pyth" Mourujärvi, åkt på en handskada och tvingas ta paus för att rehabilitera sig. Nu verkar det, enligt en tweet från stjärnan själv, som att den unge talangen kan bli borta ett bra tag till.

"Jag har börjat spela litegrann igen och det känns bättre. Men om jag måste operera blir jag borta längre", säger han och fortsätter:
"Testerna kommer visa ifall jag behöver operationen eller inte, för de vet inte säkert om skadan kanske redan är borta eller om jag kan återhämta mig utan operation".

Publisert:

Sportbladets Nyhetsbrev

Signa upp dig och få Sportbladets nyhetsbrev varje vecka – helt gratis! Artiklar du inte får missa, heta krönikor från våra experter och en massa smaskigt extramaterial.

ÄMNEN I ARTIKELN