DOTA2

Team Secrets svar efter skandalösa avslöjandet

Av: 

Simon Engstrand

E-SPORT

Communityn fortsätter pressa storklubben

Jacky "EternaLEnVy" Mao.
Jacky "EternaLEnVy" Mao.

Förra veckan totalkrossades bilden av Team Secret som ett "schysst" lag.

Efter att stjärnspelaren Jacky "EternaLEnVy" Mao exponerat problemen inom klubben kommer nu organisationen med ett svar till communityn.

Team Secrets före detta stjärnspelare Jacky "EternaLEnVy" Mao, som lämnade laget i Augusti, avslöjade förra veckan stora problem inom gamla klubben - bland annat kring utbetalningen av sina vinstpengar. Samtidigt slängdes rejäla kängor mot både organisationens direktör Kemal Sadikoglu och lagkaptenen Clement "Puppey" Ivanov.

Igår, på tisdagskvällen, kom äntligen ett svar från Team Secret. Men de går egentligen inte direkt in på händelserna som EternaLEnVy tidigare vittnat om.
"Vi är fast beslutna att förse våra spelare med stödet de förtjänar, och samtidigt dela pengarna som kommer med att tävla i några av världens största turneringar - och det tillkommer givetvis kostnader i att förse det stödet", skriver de och fortsätter:

"Alla organisationer som växer lika snabbt som oss kommer tveklöst göra misstag under resans gång, men det är vår avsikt att skapa en professionellt strukturerad miljö som tillåter våra spelare och anställa att känna sig engagerade och dela i vår framgång".

"Gör konkreta åtgärder"

EternaLEnVy köper dock inte svaret. I en blixtsnabb replik på Twitter kontrade han inom bara några minuter.
"Tomma ord", tycker han.

Och även från communityns sida dundrar missnöjet. I en Reddit-tråd som nått till toppen av Dota2-sidan fortsätter fansen att pressa klubben att betala sina spelare.
"Tänker ni bara låta det här passera och hoppas att ingen märket något? Nej, jag vill belysa det här återigen så att ni till slut måste ta itu med era problem och göra konkreta åtgärder för hur ni ska lösa situationen", säger trådskaparen EndersCraft.

ANNONS

Stor dramatik eller promenadseger? Tippa veckans toppfotboll och se om du fixar 13 rätt.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

DOTA2