Majordrömmarna gick i kras för The Alliance

Publicerad:
Alliance och Loda kunde inte knipa en biljett till Boston. Foto: Sebastian Ekman/DreamHack
Alliance och Loda kunde inte knipa en biljett till Boston. Foto: Sebastian Ekman/DreamHack

E-SPORT

Inför dagens Dota2-matcher i kvalet till Boston-majorturneringen behövde Alliance vinna i princip samtliga möten för att säkra ett avancemang.
Men efter gårdagens förlustsvit kunde svenskarna inte hämta sig och är nu borta från turneringen.
”Jag ber om ursäkt för de dåliga resultaten, vi blev ganska knäckta av gårdagen”, skriver lagledaren Jonathan ”Loda” Berg på Twitter.

Trots stundvis lysande spel slutade Alliance på 2-3 i matcher efter torsdagens inledande kval till majorturneringen i Boston senare i höst. Det betydde att svenskarna behövde ta en rad tunga segrar under fredagen för att ta en åtråvärd biljett till USA.
Men det ville sig inte för Alliance, som nyligen gjort en rockad i laguppställningen och tagit in flera före detta Ninjas in Pyjamas-spelare.

Kan kvala till DreamLeague

Efter förluster mot Imperial och Virtus.Pro står det klart att svensklaget är borta från majorturneringen. Nu väntar i stället nervösa dagar då den nybildade lineupen kan bli aktuella för slutspel i DreamLeague säsong 6, där de för tillfället står på 7-7 i matcher.
”Jag ber om ursäkt för de dåliga resultaten, vi blev ganska knäckta av gårdagen”, twittrade veteranen Jonathan ”Loda” Berg efter uttåget från kvalspelet.
Den 4 november står det klart vilka lag som får spela i slutspelet av DreamLeague.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN