CS:GO

Ownit skickar lag till Dreamhack

Av: 

Simon Engstrand

E-SPORT

Bara dagar efter tävlingen - här är Ownits nästa steg

Dreamhack Winter 2014. Foto: Dreamhack
Dreamhack Winter 2014. Foto: Dreamhack

Ownit tog i helgen ett kliv in i esport-världen med sin egna turnering på Inferno Online i Stockohlm.

Nu fortsätter internetleverantören att satsa på sporten och offentliggör sitt egna märke "Team Ownit".

På lördagen gick den Ownit-sponsrade turneringen Ownit CS:GO Challenge av stapeln på Inferno Online i Stockholm. På plats fanns stjärnor från lag som Fnatic, Epsilon och GODSENT, men framförallt dök det upp spelare från de svenska gräsrötterna.

Efter en lång dag med tuffa matcher blev det till slut Kristjan ”FejtZ” Allsaar, Max ”quix” Lindqvist, Simon ”downie” Storm, Joachim ”darti” Fornstedt och Karl-William ”kalle” Haraldsen från ArchAngels som fick ta klivet högst upp på prispallen. Och nu har nästa steg i Ownits esport-satsning avslöjats.

Nu siktar nämligen den svenska internetleverantören på att starta upp sitt egna esport-märke, "Team Ownit". Först på listan står att skicka iväg ett lag till Dreamhack Winter i Jönköping. Genom online-kval ska två finalister tas fram, där vinnarna får resa, boende och inträde betalt för att kunna tävla på det stora LAN-evenemanget.

"Då esport i Sverige är på uppgång likt aldrig förr vill vi som företag fortsätta bidra till gräsrotsrörelsen på de sätt vi kan. Vi har en dröm, ett eget lag som representerar Ownit Bredband på världens största esport-evenemang Dreamhack", säger Gustav Elveros, sälj-⁠ och marknadschef på Ownit, i ett uttalande.

Läs mer om hur just du kan få representera Team Ownit här.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Champions League i höst – skaffa ditt CMore-konto här – skaffa ditt CMore-konto här

C More

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

CS:GO

E-sport