Naniwa utslagen ur WCS Premier League säsong 1

1 av 2
Höll inte hela vägen Trots starkt motstånd gick svenskhoppet Naniwa förlorande ur striden mot Life.
E-SPORT

En sydkorean och en dansk.

Det var motståndarna som blev för svåra för Johan ”Naniwa” Lucchesi när WCS Premier League drog igång igår.

Nu får svensken börja om i Challenger League när första säsongen är slut.

Johan ”Naniwa” Lucchesi verkar vara i en formsvacka. När WCS Premier League drog igång under tisdagen präglades hans spel av okarakteristiska misstag och felbeslut. Något som skulle visa sig bli ödesdigert.

Trots att svensken började med att vinna mot danske Patrick "Bunny" Brix med 2-1 i första matchen blev fortsättningen dyster. Jang "MC" Min Chul besegrade ”Naniwa” med 2-0 och när ”Bunny” återigen stod för motståndet i losersmatchen visade dansken att han lärt sig något av senaste matchen. Resultatet blev spegelvänt, 2-1 till ”Bunny”, och ”Naniwa” slutade därmed på en tredjeplats. Ett resultat som gör att han får börja om i Challenger League när säsong 2 drar igång.

”Har tränat med dåliga resultat”

En förklaring till svenskens form kan anas i en post han gjorde på sin fanclub-sida för en månad sedan.

– Jag har varit deprimerad över saker jag inte vill dela med mig av. Jag försöker lösa dem men det gör att jag tränat med dåliga resultat på senaste tiden. Det har skakat mitt självförtroende. Men jag kommer tillbaka starkare så allt jag ber om är att ni kommer ihåg att jag också är mänsklig, skrev han där.

Nu är Viktor ”Miniraser” Malmberg Sveriges kvarvarande hopp i Premier League. Han går in i gruppspelet den 25 februari klockan 18.00.

FAKTA

Alla resultat i grupp A

MC 2 - 1 sLivko

NaNiwa 2 - 1 Bunny

MC 2 - 0 NaNiwa

sLivko 0 -2 Bunny

NaNiwa 1 - 2 Bunny

ARTIKELN HANDLAR OM