Bekräftat: Stjärnan förlänger med Liverpool

avDaniel Sörensen

Sadio Mané har förlängt sitt avtal med Liverpool.

Det bekräftar klubben på sin hemsida.

– Jag har gjort min karriärs bästa beslut, säger han själv.

Roberto Firmino och Mohamed Salah har redan förlängt sina avtal med Liverpool den här säsongen.

Nu är det nästa storspelares tur att bevisa sin kärlek för Premier League-klubben.

Liverpool Echo-skribenten James Pearce var först att skriva att den senegalesiska landslagsyttern Sadio Mané, 26, hade kritat på ett nytt avtal med klubben, fram till 2023. Senare bekräftades dessa uppgifter på klubbens hemsida.

– Jag är väldigt glad att kunna stanna ännu längre i Liverpool. Det är en stor dag för mig och jag ser fram emot allting nu – att hjälpa laget och klubben att nå sina mål och drömmar och vinna troféer, säger Mané.

Gjort sex baljor i ligan

James Pearce betonar vikten av att klubben lyckas behålla sina största spelare samtidigt som Europas stora elefanter cirkulerar kring världsstjärnorna.

Det är glada nyheter för Liverpool. Klopp har gjort Anfield till en plats där storspelare vill stanna länge”, skriver han.

Sadio Mané – som kom till Merseyside-klubben från Southampton 2016 – har gjort sex mål på elva omgångar i Premier League i år.

– När jag upptäckte att jag hade en chans att gå hit så behövde jag inte tänka efter. Det är rätt klubb i rätt stund och med rätt tränare, säger Mané.

Gjort sex baljor i ligan

Pearce betonar vikten av att klubben lyckas behålla sina största spelare samtidigt som Europas stora elefanter cirkulerar kring klubbens världsstjärnor.

Det är glada nyheter för Liverpool. Klopp har gjort Anfield till en plats där storspelare vill stanna länge”, skriver han.

Sadio Mané har gjort sex mål på elva omgångar i Premier League i år.

ARTIKELN HANDLAR OM