”Hetaste platserna någonsin”

Ta chansen och tävla om fem unika matchbiljetter till Sverige–Finland

Hett EM-kval Sportbladets bastu – som du kan få sitta och titta på Sverige-Finland i.
Hett EM-kval Sportbladets bastu – som du kan få sitta och titta på Sverige-Finland i.

Har inte suget inför EM-kvalmatchen mot Finland infunnit sig? Funderar du på att stanna hemma?

Då är det dags att tänka om. Sportbladet tävlar ut fem platser på Råsunda som höjer temperaturen till max - i en VIP-bastu.

– Jag tror inte att det här har funnits någonstans i världen på någon match tidigare, säger Sportbladets sponsringsansvarige Niklas Forsberg.

Erik Hamréns landslag tar emot Finland hemma på Råsunda den sjunde juni. För att hålla liv i drömmen om EM i Polen/Ukraina behöver Sverige tre poäng mot grannlandet.

Nu ger Sportbladet dig som Plus-kund en unik chans att uppleva matchen live på plats. Och det kommer att kännas hetare än någonsin.

Fem lyckliga vinnare får en plats i Sportbladets VIP-bastu som kommer att finnas på Råsunda.

– Vi kommer att ha personal från Aftonbladet som tar hand om vinnarna, de ska få en fantastisk bastuupplevelse på Råsunda och se den spännande EM-kvalmatchen mellan Sverige och Finland, säger Niklas Forsberg.

"Unik chans"

Allt du, som Plus-kund, behöver göra är att besvara en fråga - sedan är du med i utlottningen om dessa unika och heta bastuplatser på Råsunda.

Det hela är ett projekt som enligt Niklas Forsberg är helt unikt, åtminstone vad han kan påminna sig.

– Jag tror inte att det här har funnits någonstans i världen på någon match tidigare. Vi vill ge våra läsare en unik chans att uppleva en match live på ett helt nytt sätt, säger han.

Men hur kom du egentligen på den här idén?

– Den kom upp i samband med att vi är matchvärdar, och då ville vi ta tillfället i akt att bjuda våra läsare på något unikt. Vi kom på att finländarna är kända för sitt bastande, och tänkte att något liknande aldrig har synts till på en fotbollsarena. Vad kan passa bättre än att avnjuta matchen från de hetaste platserna någonsin?, säger Niklas Forsberg.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN