"Ibra och Cavani bättre än Messi och Neymar"

FOTBOLL

Barcelonaduon nobbas av Thiago Silva

Anfallsparet Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani har gjort 36 mål totalt den här säsongen.

Ett klart godkänt resultat, enligt lagkamraten Thiago Silva.

– PSG har en drömattack med dem längst fram. Just nu är Ibrahimovic och Cavani bättre än Messi och Neymar, säger han.

36 mål hittills har anfallsparet Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani stått för den här säsongen, i Ligue 1 och Champions League.

När lagkamraten i PSG, Thiago Silva, får frågan om vilket anfallspar han tycker är bäst av Ibrahimovic/Cavani och Barcelonaduon Lionel Messi och Neymar, så tvekar han inför svaret.

– Det är svårt att välja mellan anfallspar. Neymar är en vän till mig, men det är även Zlatan och Cavani. En sak är säker, alla fyra är otroligt starka, säger brasilianaren först till L'Equipe enligt Goal.com.

"PSG har en drömattack"

Därefter bestämmer Thiago Silva sig – och väljer att nobba sin landslagsman Neymar till förmån för Ibrahimovic och Cavani.

– De är två av de absolut bästa anfallsparen i den här sporten, men Ibrahimovic och Cavani spelar oftare tillsammans. Det är självklart för att Messi är skadad, men det är det som avgör för mig. Just nu är Ibrahimovic och Cavani bättre, säger han.

– PSG har en drömattack med dem längst fram. Vilken klubb som helst skulle vilja ha dem i sitt lag, säger Silva.

Lionel Messi har hittills haft en skadefylld säsong med en envis lårskada, i november stod det klart att stjärnan skulle bli borta ända till början av januari. Innan skadan hade han och Neymar tillsammans gjort totalt 21 mål i La Liga och Champions League, på totalt 33 framträdanden.

ARTIKELN HANDLAR OM