Premier League

”Han skämmer ut sitt klubbmärke”

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Förre PL-spelaren rasande på Cazorla

Arsenal föll med 0-3 mot Everton och kan tappa fjärdeplatsen i ligan.

Nu rasar Pontus Kåmark mot mittfältaren Santi Cazorlas uppträdande.

– Han skämmer ut sitt eget klubbmärke. Det funkar inte, säger Kåmark i Viasat Fotboll.

Efter förlusten har Arsenal nu bara en poängs marginal, med en match mer spelad, ner till Everton i kampen om fjärdeplatsen i ligan och spel i Champions League. Efter matchen får nu Santi Cazorla häftig kritik av tidigare Leicester-spelaren Pontus Kåmark i Viasat Fotbolls studio.

– Det går inte att hjälpa sitt eget försvarsspel om man har den här typen av attityd. Springa runt och lalla lite på planen. Så här får man inte bete sig. Jag blir tokig, säger Kåmark.

”Hade inte funnits”

Experten visade flera exempel på Cazorlas försvarsspel och menar att spanjorens uppträdande aldrig hade accepterats i tidigare upplagor av Arsenal.

– Om Tony Adams eller Patrick Vieira varit på planen, tror du man hade vågat lalla runt så? Det hade inte funnits. Det går inte att bete sig på det sättet för då har man någon som ryter till ordentligt.

– Det är inte okej. Man skämmer ut sitt eget klubbmärke när man går ut med den attityden i en så viktig match. Det funkar inte.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Premier League