John Terry erbjuds förlängning

avElin Kardell

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TT
John Terry blev förkrossad när han fick beskedet.

Det har spekulerats mycket i John Terrys framtid.

Nu agerar klubben och erbjuder Chelsea-backen ett nytt kontrakt.

Lagkaptenen överväger nu erbjudandet.

John Terrys framtid i Chelsea har länge varit oviss med ett utgående kontrakt och mycket har talat för att backen skulle lämna till sommaren. På dagens presskonferens gick klubben ut med att man har erbjudit Terry ett nytt kontrakt som sträcker sig över ett år.

Inte bestämt sig

Ikonen har tidigare uttryckt önskan om att få fortsätta spela för sitt Chelsea. Men ryktena har satt honom både Shanghai och Bröndby. Trots erbjudandet om en förlängning har John Terry ännu inte bestämt sig. På klubbens presskonferens tidigare i dag ville inte ta emot några frågor om saken.

– John har blivit erbjuden ett ettårskontrakt. Eftersom det kommer så sent på säsongen är det ett stort beslut för John och hans familj. Han överväger kontraktet. Vi kommer inte ta emot några frågor om saken, säger en talesperson för Chelsea.

"Kommer bli känslosamt"

I går skrev Sportbladet att tränaren Guus Hiddink också öppnar upp för att stanna i klubben. Hiddink vars kontrakt bara varar säsongen ut kommer att ersättas av Antonio Conte som huvudtränare. På söndag spelas den sista omgången i Premier League och Chelsea tar emot Seriesegrarna Leicester. Det blir Hiddinks sista match, åtminstone för den här gången.

– Jag har mycket känslor för den här klubben. Så det kommer bli känslosamt såklart, säger Guus Hiddink.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM