Signalen vittnar om nya skadeproblem?

Av: Andreas Käck

Publicerad:
Uppdaterad:

Lagkamratens (!) signal sprider oro – trots cupsuccén

1 av 2 | Foto: Viasat fotboll

Seger, 4-1, och vidare till semifinal i ligacupen.

Men samtidigt ny skadeoro.

Halvtimmen från slutet signalerade David Silva (!) att lagkamraten Jesus Navas var tvungen att avbryta matchen med smärtor.

Manchester City fortsätter att imponera i ligacupen.

Kvartsfinalen mot Hull slutade i en 4-1-mangling efter mål av Wilfried Bony, Kelechi Iheanacho och Kevin de Bruyne gånger två.

Men i inledningen av den andra halvleken utspelade sig scener som lär sprida ny oro inom det redan skadedrabbade storlaget.

Haltade av

Jesus Navas fick en smäll mot fotleden och grinade illa innan han till slut reste sig upp och gjorde ett försök att spela vidare. I den 62:a minuten kom dock signalen – från lagkamraten David Silva (!) – att spanjoren behövde kliva av varpå Navas linkade av planen med vissa besvär.

– Han stukade foten. Vi får vänta och se hur allvarligt det är, säger tränaren Manuel Pellegrini till klubben hemsida.

Flera avbräck

Sedan tidigare saknar Manchester City Vincent Kompany, Pablo Zabaleta, Joe Hart och Samir Nasri som alla har dragits med skadekänningar och även målkungen Sergio Agüero stod över matchen mot Hull efter att ha fått en smäll i matchen mot Southampton i helgen.

■ ■ ■

Även Everton är vidare till semifinal i ligacupen. Man besegrade Middlesbrough med 2-0 efter mål av Gerard Deulofeu och Romelu Lukaku.

Publicerad: