”Nasri ringde mig och var otroligt aggressiv”

avKristopher Karlsson

Publicerad:

Avslöjar hotfulla telefonsamtalet från franske stjärnan

Samir Nasri på en presskonferens inför Citys Champions League-league-möte med Barcelona. Foto: AP/Jon Super

Le Monde-journalisten Gerard Davet skrev en artikel om att Samir Nasri nu figurerat i utredningen kring sexskandalen som skakar den franska fotbollen.

Nasri svarade med att ringa upp Davet och hota honom.

– Nasri var otroligt aggressiv, säger journalisten till l’Equipe.

Kaoset kring den franska fotbollen fortsätter att växa. Tidigare denna månad greps Karim Benzema som misstänkt för att ha utpressat landslagskollegan Mathieu Valbuena över en påstådd sexvideo.

I förra veckan blev även franske superstjärnan Samir Nasri utpekad i tidningen Le Monde.

”Tjänar väldigt mycket pengar”

Det var Le Monde-journalisten Gerard Davet som avslöjade att Manchester City-stjärnans namn figurerat i den franska polisens utredning. I Le Mondes artikel uppgavs Nasri även ha agerat mellanhand.

Nasri valde att dementera uppgifterna i en intervju med l’Equipe:

– Jag tjänar väldigt mycket pengar. Så om en vän verkligen behöver pengar så ger jag honom dem. Jag är en fotbollsspelare. Jag är varken en mellanhand, utpressare eller något annat, sa Nasri i fredags.

”Hotade mig”

Nu uppger dock Le Monde-journalisten Gerard Davet att Nasri gjorde mer än att bara dementera uppgifterna offentligt. Davet berättar för l’Equipe om hur han blivit uppringd av Nasri – och förolämpad över luren.

– Nasri ringde mig och var otroligt aggressiv. Han snackade skit om mig, hotade mig och svor. Jag har ingenting med det här att göra och har upplevt det allra värsta. Men ur en objektiv synpunkt pratar han med mig som vore jag en hund, säger Davet till l’Equipe Type.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM