Sågar Inter - och sig själv

FOTBOLL

Zlatan: Det är dags att visa vilka vi egentligen är

Foto: fokuserad Zlatan Ibrahimovic och hans lagkamrater är fast beslutna att förbättra spelet från säsongsinledningen. Nu talar Ibra ut i Gazzetta dello Sport. ”Jag är inte nöjd med mina insatser, men säsongern har precis börjat,” säger han.

Inters säsongsinledning har varit en besvikelse.

Nu sågar Zlatan Ibrahimovic sina och lagets prestationer.

- Jag måste bli bättre och mina lagkamrater måste bli bättre, säger han.

Ibra talar ut om Inters jobbiga säsongsinledning i en stor intervju med ansedda Gazzetta dello Sport.

Den svenske anfallsstjärnan förklarar för tidningen att Inter är en storklubb och att laget måste prestera mer om det ska bli några titlar i år.

Efter två raka förluster i Champions League och det oavgjorda resultatet mot Cagliari i ligan senast börjar det redan talas om kris i det storsatsande laget.

Inser förväntningarna

- Att vara del av en fantastisk klubb innebär att vi måste göra mer eftersom det är vad som förväntas av oss. Jag måste bli bättre och mina lagkamrater måste bli bättre. Jag tycker att det är dags att visa vilka vi egentligen är, säger Zlatan och fortsätter: 

- Jag är inte nöjd med mina insatser, men säsongen har precis börjat och vi är bara en poäng från serieledningen. Vi har haft otur och har släppt in mål som vi inte borde ha släppt in. Saker och ting måste förändras.

Precis som förra året har det börjat talas om Zlatans måltorka. Anfallaren har gjort ett ynka mål på sju tävlingsmatcher.

Målen - en bonus

Men just målskyttet säger han att han inte oroar sig för. 

- För mig är målen bara en bonus. Först och främst vill jag förbättra mitt spel ute på plan, säger Zlatan.

I intervjun ger han också sitt fulla stöd till Inters alltmer kritiserade tränare Roberto Mancini.

Han tar starkt avstånd från alla röster som höjts om "Mancios" avgång.

Stöttar Mancini

- Jag är glad att Massimo Moratti har förtroende för tränaren för det måste han ha. Mancini har sagt till oss vad han vill ha av oss och det är vi spelare som kan avgöra matcherna åt honom. Men han kan bara ge oss instruktioner, det är vi som gör skillnaden, säger Zlatan Ibrahimovic till Gazzetta dello Sport.

SIST I CL-GRUPPEN

Fredrik Ihse

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A