Här går Kahn till attack

Slog ner förre Dif-spelaren Sören Larsen – ber nu om ursäkt: Jag överreagerade

utbrottet Oliver Kahn härsknade till efter en luftduell och slog ner Schalkes anfallare Sören Larsen, tidigare i Djurgården. I dag ångrar Kahn att han gick över gränsen.
utbrottet Oliver Kahn härsknade till efter en luftduell och slog ner Schalkes anfallare Sören Larsen, tidigare i Djurgården. I dag ångrar Kahn att han gick över gränsen.

Bayern München-målvakten Oliver Kahn slog ner förre Djurgårdsspelaren Sören Larsen.

Nu ber Kahn om ursäkt.

– Jag överreagerade.

Det var i lördagens möte på Allianz Arena mellan Bayern München och Schalke 04 som Bayerns hetlevrade målvakt Oliver Kahn ilsknade till.

Efter en luftduell slog det slint för den forne tyske landslagsmålvakten och han tog ett nacksving på Schalke-anfallaren Sören Larsson och slog till honom i ansiktet.

Larsen rasade efter matchen över att Kahn bara fick gult kort för incidenten.

– Det var rena brottningen. Klart rött kort, sa Larsen till Sport1.

Och i dag erkänner Kahn att han gick över gränsen.

”Jag kände stor smärta”

– Det var en situation där jag fick häftiga slag från alla håll och kanter. Jag kände stor smärta och överreagerade, säger Kahn till Kickers hemsida.

Kahn vill dock inte kommentera om han borde fått rött kort eller inte.

– Såna här saker sker alltid i fotboll. Alla som har spelat själva vet att det är en stor emotionell anspänning. Så den diskussionen vill jag inte ge mig in på.

Med Kahn kvar på planen vann tabellfyran Bayern München över ligaledarna med 2–0 och minskade avståndet till sex poäng när sju omgångar återstår.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.