Fick tatuera in stjärnans namn – efter vadet

FOTBOLL

Aston Villa-supportern Samantha Eldrigde, 33, jublade som vanligt när Gabriel Agbonlahor gjorde mål mot Sunderland.

– Sedan började det ringa till i min mobiltelefon och jag tänkte ”herregud”.

Det har varit en prövande säsong för Aston Villa-fansen. Under tränare Paul Lambert gjorde laget rekordfå mål framåt och till slut fick ägarna nog efter att nedflyttning blivit ett allvarligt hot.

Kanske trodde Aston Villa-supportern Samantha Eldridge därför att hon skulle komma undan med ett Twitter-vad inför ligamatchen borta mot Sunderland förra helgen. Samantha, pessimistisk inför matchen, lovade att tatuera in Gabriel Agbonlahors namn om Aston Villa-anfallaren gjorde mål i vad som var hans 300:e framträdande för klubben.

Samantha skulle dock inte komma undan, då laget vaknat till liv under nye tränaren Tim Sherwood, och besegrade Sunderland 4-0. Agbonlahor dubblade sin målskörd för säsongen i ligaspelet med två av målen.

”Sista gången”

Nu har Aston Villa-supportern fullföljt sitt vad och varit hos tatueraren.

– När han gjorde mål firade jag som vanligt, sedan började det ringa till i min mobiltelefon och jag tänkte ”herregud”. Men det är bara kul, eller hur? Det var många som inte trodde att jag skulle göra det, säger hon till Birmingham Mail.

På vägen fram till tatueringen har hon tack vare uppmärksamheten även lyckats samla in över 6 000 kronor till barnvälgörenhetsorganisationen Acorn.

– Jag har ett par tatueringar sedan tidigare men det är bara rosor och grejer, inget fotbollsrelaterat. Det här är första och sista gången jag gör det.

ARTIKELN HANDLAR OM