”Jag och Emil har en väldigt bra relation”

Janne Andersson har pratat med Emil Forsberg efter skriverierna i tyska Bild.

Det finns inga problem, enligt förbundskaptenen.

– Om någon trodde något annat så har jag och Emil en väldigt bra relation och jag hoppas att vi kommer att ha det för all framtid också, säger Andersson.

Under onsdagen skrev tyska tidningen Bild att det finns fler anledningar än den rapporterade ljumskskadan bakom Emil Forsbergs beslut att lämna landslagssamlingen.

”Svensken avbröt träningen i Stockholm på grund av känningar i ljumsken och satte sig sedan på ett flyg hem till Leipzig. Men enligt uppgift så är det här det minsta problemet. Snarare handlar det även om den spända relationen till tränaren Janne Andersson, skrev den tyska tidningen.

Janne Andersson svarade på frågor om den ”påstådda sprickan” efter matchen mot Österrike i torsdags. Dagen efter pratade han med Emil Forsberg.

”Det blir lite konstigt ibland”

Vid dagens presskonferens fick han frågan om hur samtalet hade gått.

– Det gick jättebra. Jag hade varit överraskad om det inte gick bra. Det blir lite konstigt ibland när man ska hålla på och kommentera allt som skrivs och produceras ute i den stora världen. Men ibland känner man att man får göra det och det var inga konstigheter alls, säger Andersson.

– Om någon trodde något annat så har jag och Emil en väldigt bra relation och jag hoppas att vi kommer att ha det för all framtid också.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.