Mikael Lustig svar på vännernas hyllning: ”Deras förtjänst”

Mikael Lustig har med kärlek i hjärtat tagit del av landslagskompisarnas hyllningar.

– Det är deras förtjänst att man varit så lycklig under alla åren och jag hoppas att det är det som har speglat av sig, kommenterar Mikael Lustig.

Torsdag kväll bänkade han sig tillsammans med Sebastian Larsson och Andreas Granqvist på Friends.

När Sverige tog emot Spanien i kvällens VM-kval var det utan flera av sommarens EM-spelare.

Sebastian Larsson, Mikael Lustig, Gustav Svensson, Marcus Berg och Andreas Granqvist har sagt tack och landslagsfarväl efter mästerskapet.

Albin Ekdal och Emil Forsberg talade inför mötet med Spanien om tomrummet efter sina före detta landslagsvänner.

Och Sportbladets fråga om vem som skulle ersätta Mikael Lustigs karaktär i landslagstruppen blev starten på en lång hyllning.

Vem tar hans roll i omklädningsrummet och vid sidan om planen?

– Han går inte att ersätta, svarar Albin Ekdal snabbt innan han utvecklar:

– Svårt. Han var en pajas utan dess like. Han är svår att ersätta. Jag saknar honom vid lunch- och middagsbordet. Han snackar mycket.

Mikael Lustig har sett den känslomässiga hyllningen och svarar i ett sms med ett rött hjärta angående vännernas komplimanger.

– Jag såg det ❤️. Det är deras förtjänst att man vart så lycklig under alla åren och jag hoppas det är det som har speglats av sig. Jag tror att Sverige har goda möjligheter att göra någonting bra i kväll och skulle det inte gå vägen att man fortsätter tro på det för det finns otroligt mycke kvalitet i gruppen, kommenterar Mikael Lustig.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.