Bundesligastjärna gripen – misstänks för våldtäkt på Ibiza

Publicerad 2022-06-11

Stuttgarts Atakan Karazor, 25, har gripits av polis på Ibiza.

Detta efter att en 18-årig kvinna anmält två tyska män för våldtäkt.

”Han förnekar brott” skriver VfB Stuttgart i ett uttalande.

Under lördagsförmiddagen rapporterade spanska och engelska medier att en fotbollsstjärna i tyska Bundesliga har gripits misstänkt för våldtäkt på semesterorten Ibiza.

Fotbollsspelaren greps tillsammans med en annan tysk man i samma ålder efter att en 18-årig kvinna berättat för polis att hon har blivit utsatt för sexuella övergrepp i en villa i San Jose.

Hålls fängslade

Enligt initierade uppgifter fördes hon till sjukhus efter händelsen, som ska ha inträffat natten mot onsdag, skriver brittiska Mirror.

De två männen hålls fängslade under pågående utredning, skriver samma tidning.

Karazor har gripits på Ibiza

Senare under lördagen skriver VfB Stuttgart att lagets mittfältare Atakan Karazor har gripits på Ibiza.

”Atakan Karazor har gripits under sin semester på Ibiza. Han förnekar brott. VfB har ständig kontakt med sina advokater. Eftersom detta är ett pågående ärende ber vi om er förståelse för att VfB inte kan ge några ytterligare kommentarer tills vidare.” skriver klubben i ett uttalande.

Atakan Karazor har spelat för Stuttgart sedan 2019. Den defensive mittfältaren spelade 25 Bundesliga-matcher den gångna säsongen.

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ämnen i artikeln