La Liga

Polisinsats efter ’mystiskt paket’

Av: 

Andreas Käck

Florentino Pérez.
Florentino Pérez.

FOTBOLL

Ett ”mystiskt” paket adresserat till Real Madrids president Florentino Pérez väckte misstankar.

Så pass mycket att polis kallades till Santiago Bernabéu.

– Det där är bara trams, säger Pérez.

Spanska medier rapporterar att paketet kom vid 13-tiden.

Personal som arbetar med posten vid arenan Santiago Bernabéu märkte att ett ”vitt pulver” läckte från paketet varpå man bestämde sig för att kontakta polisen.

Ett specialteam för ”misstänkta farliga ämnen” kom också till platsen och ska enligt spanska medier ha spenderat flera timmar åt att undersöka saken.

Kom från Italien

Enligt AS ska man i ett första skede ha konstaterat att det vita pulvret i paketet inte var farligt. Det har dock skickats till ett laboratorium för vidare tester.

Paketet – som alltså var adresserat till Real Madrids president Florentino Pérez – ska enligt spanska medier ha skickats från Italien.

Det är okänt vem avsändaren är men såväl Marca som AS poängterar i sin rapportering om händelsen att Real Madrid tidigare i veckan mötte, och slog ut, Napoli i Champions League.

”Är ingenting”

President Florentino Pérez har blivit underrättad om händelsen och senare på kvällen – i samband med en middag i klubbikonen Francisco ”Paco” Gentos ära – fick han frågor om paketet.

– Men det där är ingenting, bara trams, sa han då.

ANNONS

Se alla matcher från Serie A och La Liga på C More. Beställ här!

Extern länk från C More

Beställ här

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

La Liga

Real Madrid CF

Florentino Perez