Skogså IF

Skogså vann hemma mot Kalix

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

En resultatmässigt jämn match slutade till slut med seger för Skogså som vann matchen hemma mot Kalix i division 3 norra Norrland i fotboll på lördagen. 2–1 (1–0) slutade matchen.

– Ett varm Åvallen där tre otroligt viktiga poäng stod på spel, det märktes på spelet från start att det stod mycket på spel. Vi startade bäst och skapade halvchanser och till slut nätade Moise Swedie efter missförstånd av Kalix målvakt och mittback. I början av andra halvlek kommer 2-0 som görs av Oskar Stjernqvist. Kalix reducerar till 2-1 och sista halvtimmen avlöstes det farliga målchanser av båda lagen men vi kunde rättvist hålla 2-1, kommenterade Skogsås lagledare Benny Broström.

Kalix tränare Lars Juntti tyckte så här om matchen:

– Många individuella misstag som gör att vi inte får grepp om matchen på en välkänt svårspelad plan där Skogså segrar efter en stark kämpainsats.

Målgörare för Skogså var Oscar Stjernquist och Moise Swedi, medan Kalix enda mål gjordes av Johan Ekholm.

Kalix har startat svagt och är helt utan poäng efter tre spelade matcher. Skogså har sex poäng.

Lördag 15 augusti 13.00 spelar Skogså borta mot Storfors. Kalix möter Bergnäset hemma på Furuvallen fredag 14 augusti 19.00.

ANNONS

Hockey-VM dominerar dagens Powerplay. Hur sitter dina tecken? Syna kupongen och gå för åtta rätt!

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Powerplay

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Skogså IF

IFK Kalix

Fotboll