”Jag är man nog att erkänna”

Raheem Sterling om bråket med Joe Gomez

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

Raheem Sterling kommer inte spela i Englands EM-kvalmatch mot Montenegro efter ett bråk med lagkamraten Joe Gomez.

Nu medger Manchester City-stjärnan att han gjort fel.

”Vi är i en sport där känslorna svallar och jag är man nog att erkänna när jag tappat kontrollen över mina”, skriver Sterling på Instagram.

Det började redan i slutet av stormötet mellan Liverpool och Manchester City i söndags. I slutet av matcherna råkade Raheem Sterling och Joe Gomez i luven på varandra, ett bråk som sedan fortsatte när det engelska landslaget samlades på måndagen.

Foto: Peter Byrne / TT NYHETSBYRÅN

Sterling ska enligt brittisk press ha tagit ett grepp om Gomez nacke varpå lagkamrater tvingades sära på spelarna. Efter incidenten meddelade förbundskapten Gareth Soutghate att Sterling, som är landslagets bäste målskytt i EM-kvalet, petas i mötet med Montenegro på torsdag.

”Har talat med varandra”

Nu kommenterar också Sterling själv händelsen.

”Joe och jag har talat med varandra och rett ut allt för att kunna gå vidare. Vi är i en sport där känslorna svallar och jag är man nog att erkänna när jag tappat kontrollen över mina”, skriver 24-åringen på Instagram och fortsätter:

”Vår kärlek till fotbollen är hela anledningen till att vi håller på och både jag och Joe förstår att det här var en grej under 5-10 sekunder. Det är över nu och vi går vidare utan att göra det här till något större än det är. Låt oss nu fokusera på vår match på torsdag.”


Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

Publicerad: