Larsson lämnar AIK - tackade av spelartruppen igår

Jordan Larsson lämnar AIK för den här gången.

Enligt Sportbladets uppgifter tackade anfallaren av spelartruppen efter gårdagens träning.

Jordan Larsson kom till AIK på lånekontrakt i början av säsongen, då de utländska spelarna i den ryska ligan fick dispens av Fifa att skriva på för annan klubb på grund av Rysslands invasion av Ukraina.

PLUS: SILLY-SPECIAL: 60 minuter bara om AIK


I förrgår gick också Spartak Moskva ut med att Larsson och klubben kommit överens om att bryta kontraktet och därmed så är anfallaren så kallad free agent och kan skriva på för vilken klubb han vill utan att den klubben han kommer överens med behöver betala någon övergångssumma.

Tackade av spelartruppen

Lånekontraktet med AIK går ut 30 juni och efter matchen mot Degerfors sa spelaren själv att framtiden var oviss.

– Det kan jag tyvärr inte svara på. Jag vill mycket, men det är inte alltid upp till mig. Min agent får svara på de där frågorna. Jag vet att alla vill veta, men det finns inte mycket att säga just nu, sa han då.

Nu står det i alla fall klart att Jordan Larsson lämnar AIK för den här gången. Spelaren tackade spelartruppen för tiden i AIK efter gårdagens träning, enligt Sportbladets uppgifter.

Larsson ska nu vara ledig i väntan på att ta ett beslut gällande sin framtid.

Har trivts bra i AIK

Om anfallaren mot all förmodan inte skulle hitta en ny klubb eller få ett anbud som passar kan spelaren säkert tänka sig att skriva ett kortare kontrakt med AIK, då han trivts väldigt bra i klubben under sina drygt tre månader i klubben. Men anfallaren har samtidigt varit tydlig med att prioritet nummer ett är att komma till en klubb i en av de större ligorna utanför Skandinavien.

.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN