Uppgifter: Ole Gunnar Solskjaer sitter kvar

Nu väntar tufft spelschema för Manchester United · Antonio Conte uppges villig att ta över

5–0-debaclet till trots.

Ole Gunnar Solskjaer blir kvar som tränare för Manchester United.

Det rapporterar trovärdiga Sky Sports.

Liverpool jämnade Manchester United med marken i söndagens batalj, där slutresultatet skrevs till 5–0.

Resultatet innebär att Manchester-laget nu återfinns på en sjundeplats i Premier League med nio omgångar spelade. Den i United-lägret som lyckas finna ljusglimtar är antingen detektiv eller hoppas att Ole Gunnar Solskjaer ska få sparken.

Men så ser det inte ut att bli. Under tisdagen rapporterar Sky Sports att norrmannen får sitta kvar på tränarstolen.

Känslan inom klubben ska vara att trots resultatet var bittert, en stor besvikelse och ytterst smärtsamt för alla inblandade, ska fokus ligga på att göra det bättre framöver. Och då ska Solskjaers jobb ännu inte vara hotat, skriver nyhetskällan.

Tufft spelschema för Manchester United

Framöver är det Tottenham, Atalanta och Manchester City som väntar för Manchester United i de tre nästkommande matcherna.

Intern problemlösning snarare än extern, för laget som tagit en poäng på sina fyra senaste PL-matcher.

Solskjaer tillträde på sin post 2018, efter att tidigare tränat Molde och Cardiff City. Norrmannen vann många titlar med United som spelare, men har än så länge misslyckats med att upprepa bedriften som tränare.

En tänkbar kandidat till att ta över skutan om Solskjaer trots allt får lämna är den förre Chelsea-tränaren Antonio Conte, men enligt Sky Italia har ingen kontakt upprättats mellan parterna.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.