Engvall: ”Mår inte bra just nu”

Foto: TT/Bildbyrån
Gustav Engvall
FOTBOLL

MANCHESTER/STOCKHOLM. Bristol ryckte tillbaka Gustav Engvall igen.

Nu berättar han om känslorna efter dagens chockbesked.

– Just nu mår jag inte speciellt bra, säger 20-åringen till Sportbladet.

Gustav Engvall var redan i feburari på väg till Djurgården men kallades tillbaka av Bristol som drabbats av en skada på anfallssidan.

Svensken fick ändå inte plats i matchtrupperna och den 12 mars bekräftades till slut utlåningen till Djurgården.

Men i dag fick spelaren ett chockbeskedet – via Twitter – att Bristol återigen kallar återigen tillbaka honom. Efter ett samtal med managern Lee Johnson säger Engvall att det bara är att acceptera och respektera beslutet.

”Har mått bättre”

– Jag kände mig chockad. Det var jobbigt. Jag har mått bättre. Bristol har match i morgon, fredag, men det är ingen idé att jag åker dit då. Jag åker hem till Öland för att vara med familjen lite, landa och träna. Sedan samlas vi med U21-landslaget. Jag hoppas att det kan ge mig lite positiv energi, säger han.

Vad gäller, definitivt, sedan?

– Jag åker tillbaka till Bristol efter U21-landskamperna, 28 mars. Vi var precis på väg att annonsera ut vår bostad där, men jag hann stoppa tjejen. Nu kan vi förhoppningsvis bo kvar. 

Har du gett upp att spela i Djurgården?

– Transferfönstret stänger 31 mars 24.00. Innan dess vet man aldrig vad som händer. Det har jag lärt mig…

”Då är det dåligt”

Förra gången när du blev hemkallad tog du ändå inte plats i matchtrupperna. Vad känner du om det blir likadant?

– Då tycker jag det är dåligt av dem. Jag är medveten om att jag är väldigt lyckligt lottad, att jag får spela och träna fotboll och tjäna bra med pengar på det. Men just nu mår jag inte speciellt bra och då spelar inte andra saker så stor roll. Nu måste jag bita ihop och ta mig igenom det här.

ARTIKELN HANDLAR OM