Lindelöf hyllas inför stormötet: ”Största förvandlingen”

avJacob Larsson

Det blev visserligen förlust mot PSG.

Men Victor Nilsson Lindelöf fortsätter att hyllas i England.

– Folk pratar om Pogba, men Lindelöf har genomgått den kanske största förvandlingen, säger förre Premier League-försvararen Danny Higginbotham i Sky Sports.

Sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över Manchester United har klubbens supportrar fått anledning att le igen.

Klubben radade upp segrar i ligan innan den obesegrade sviten tog slut mot PSG i Champions League. Fransmännen vann med 2–0 på Old Trafford efter en lysande insats av förre United-spelaren Angel Di María.

Fortsätter att hyllas av experter

Trots den tunga förlusten fortsätter ”The Red Devils” svensk, Victor Nilsson Lindelöf, att hyllas i det fotbollstokiga England.

24-åringen väntas återigen ta plats i startelvan i stormötet med Liverpool och i Sky Sports program ”The Debate” hyllas nu Lindelöf av en gammal Premier League-försvarare.

Foto: SERGIO DIONISIO / TT NYHETSBYRÅN/ NTB Scanpix
Danny Higginbotham i Southampton 2004

– Folk pratar om Pogba, men jag tycker att Lindelöf genomgått den största förvandlingen. Under Mourinho såg han nervös ut och vågade inte riktigt ta för sig, men nu ser han verkligen ut som den spelare United trodde de skulle få när de köpte honom, säger Danny Higginbotham, som spelat i såväl Stoke som Southampton, och fortsätter:

– Det beror på självförtroendet som finns i laget just nu. Ole (Gunnar Solskjaer) har löst många problem.

Har klättrat i tabellen

Manchester United ligger för närvarande på fjärde plats i Premier League, men har 14 poäng upp till Liverpool på andra plats.

De både klassiska Premier League-lagen möts på söndag.

Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY
Lindelöf kramar om David De Gea