Kvaldramatik efter sena kvitteringen

Syrianska var på väg att säkra nytt kontrakt.

Då kvitterade Sebastian Rajalakso i sista sekunden.

– Det känns förjävligt rent ut sagt, säger tränaren Özcan Melkemichel.

Syrianska och Gif Sundsvall slåss om att slippa kval. Syrianska var på väg att skaffa sig ett jätteläge att fixa det.

Sharbel Touma gav Syrianska ledningen precis före paus. I den 64:e minuten pekade domaren på straffpunkten efter att Rabi Elia knuffat omkull Daniel Sjölund. Men Dwayne Miller räddade Erton Fejzullahus straff och Syrianska såg ut att gå mot tre poäng samtidigt som Sundsvall låg under med 0-1 mot Åtvidaberg.

”Konstigt med strömavbrott”

Men i sista sekunden kvitterade Sebastian Rajalakso.

– Det känns för jävigt just nu rent ur sagt. Det är bara en jättestor besvikelse. Att få ett sådant här mål det sista som händer är tufft. Jag är bara besviken, säger Özcan Melkemichel till C More.

Om Syrianska tagit tre poäng hade Sundsvall behövt vinna mot Åtvidaberg för att fortfarande ha chansen. Men i den 64:a minuten gick strömmen på Kopparvallen och matchen fick avbrytas. Om den återupptas i kväll är fortfarande oklart.

– Strömavbrott på allsvensk nivå tycker jag är konstigt. Nu kan de spela på resultat på ett helt annat sätt, säger Melkemichel.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

ÄMNEN I ARTIKELN