"Messi med i truppen till returen mot PSG"

FOTBOLL

Glädjebesked för Barcelona i dag

Foto: Många var oroliga när Messi tog sig för låret.

Det ser ut att bli ännu en duell mellan Lionel Messi och Zlatan Ibrahimovic.

I Barcelona fruktade man att Lionel Messi skulle missa returmötet med PSG efter skadan han ådrog sig.

Men i dag uppger Mundo Deportivo att Lionel Messi kommer att kunna spela på onsdag.

Leo Messi lämnade bortamatchen mot Paris Saint-Germain skadad och utan ett ord till pressen. På onsdagen gav Messi ett positivt, men vagt, besked om skadan.

”Jag kommer tillbaka snart”, meddelade Messi via sociala medier.

Argentinaren skadades när de spelade 2-2 borta mot Paris Saint-Germain, och många var oroliga hur det egentligen var ställt med den lilla argentinaren. De första rapporterna talade om en lårskada som skulle hålla argentinaren borta från nästa veckas returmatch i Barcelona.

Redo att bidra

I dag uppger dock den Barcelona-baserade tidningen Mundo Deportivo att Messi vill, och kommer att, finnas med i truppen mot PSG till returmötet på onsdag. Målspottaren kommer dock inte att starta matchen, utan i stället starta där han avslutade första mötet, på bänken.

Och där kommer han enligt Mundo Deportivo att sitta så länge laget inte behöver honom. Skulle man hamna i underläge är han redo att hoppa in och bidra.

Därför ska laget ha satt upp målet att klara sig utan argentinaren, för att slippa riskera sin stjärnas hälsa. Men helt enkelt kommer det inte att bli.

– Om Leo inte spelar blir det en stor utmaning för oss, säger Dani Alves enligt Mundo Deportivo.

ARTIKELN HANDLAR OM