Zlatan Ibrahimovic

Nesta: En stor förlust för Milan

Av: 

Johan Renvall

FOTBOLL

Milanhjälten hyllar Ibrahimovic och Thiago Silva

Om Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva lämnar blir det en tung smäll för Milan. Det menar den gamle försvarsgeneralen Alessandro Nesta.

– Det finns ingen som kan ersätta dem, säger han till Gazzetta dello Sport.

Alessandro Nesta.
Alessandro Nesta.

Näste man att uttala sig angående Paris Saint-Germains eventuella köp av Zlatan Ibrhaimovic och Thiago Silva är försvarslegendaren Alessandro Nesta. Och 36-åringen, som nyligen skrivit på för Montreal Impact, menar att det blir en tung smäll för Milan om spelarna lämnar.

– De två spelarna vore en stor förlust, det går inte att hitta två lika bra ersättare på marknaden, säger han till Gazzetta dello Sport.

Zlatan och Silva väntas bli klara för Paris-klubben inom de närmsta dagarna och Nesta tror visserligen att Milan kan värva ett gäng spelare för pengarna man får in. Men dessa blir i så fall långsiktiga investeringar.

– Det finns ingen som kan ersätta dem, men kanske kan man köpa in tre eller fyra spelare för transfersumman. Dessa blir då en framtidsinvestering, säger han.

Vill inte kritisera Berlusconi

Men trots att Milan-presidenten Silvio Berlusconi ser ut att sälja klubbens två bästa spelare vill inte Nesta såga sin gamle president.

– I 26 år har Berlusconi investerat sina pengar i klubben och har därigenom hjälpt oss vinna viktiga titlar, om det här är en bonus så är den välförtjänt, säger han till Gazzetta dello Sport.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic