Riktar hård kritik mot klubbledningen

avPatrik Brenning

Publicerad:
Uppdaterad:

”Spelarna delar min frustration”

Rafa Benitez ryktas, trots fyra år kvar på sitt kontrakt, vara nära en övergång till Juventus.

Nu avslöjar spanjoren en stor frustration mot Liverpools ledning som han anser inte ha hållit sina löften.

– Jag bestämde mig för att stanna eftersom truppen var bra och pengarna skulle finnas där. Men de förutsättningarna har förändrats, säger Benitez enligt sport.co.uk.

Foto: AP

Liverpool har haft en tung säsong och storstjärnan Fernando Torres har hotat att lämna då klubben misslyckats att kvalificera sig för nästa års Champions League. Även tränaren Rafa Benitez ryktas vara på väg bort med italienska Juventus som nästa klubbadress.

– Vi har haft en tung säsong och förhoppningsvis kommer saker och ting att vara annorlunda i framtiden, men just nu kan jag inte diskutera min framtid eftersom jag inte vet vad som händer, säger spanjoren.

Liverpools amerikanska ägare Tim Hicks och George Gillett jobbar just nu med att sälja den hårt ekonomiskt prövade klubben. Samtidigt avslöjar Benitez nu brutna löften från ledningen.

”Vet vad som måste förändras”

– Jag bestämde mig för att stanna eftersom truppen var bra och pengarna skulle finnas där. Men de förutsättningarna har förändrats. Det handlade inte om pengar när jag stannade i Liverpool. Jag hade några enorma erbjudanden. Me jag bestämde mig för att stanna under vissa speciella förutsättningar men de har förändrats.

Managern hävdar vidare att han missnöjet även är stort i spelartruppen.

– Spelarna delar min frustration. Säsongen har inte varit bra, det är helt klart. Vi vet varför och vad som måste förändras.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM