City i Barcelona – för förhandling om Ibra

Publicerad:
Uppdaterad:

Uppges vara beredda att släppa svensken och Yaya Touré för 750 miljoner kronor

Manchester City gör ett seriöst försök att köpa loss Zlatan Ibrahimovic.

I dag är representanter för den engelska klubben på plats i Barcelona för inledande förhandlingar.

Enligt spanska Sport kan FC Barcelona tänka sig att släppa svensken och Yaya Touré för 750 miljoner kronor ihop.

Zlatan Ibrahimovic är en av de hetaste fotbollsspelarna på marknaden. De senaste veckorna har han kopplats ihop med en rad olika klubbar, däribland Manchester City. Den rika engelska klubben är på turné i Spanien och på jakt efter en rad stora namn. De har varit i Madrid för att höra sig för om Gonzalo Higuaín, Fernando Gago samt Rafael van der Vaart och ska inom kort besöka Valencia i jakten på David Silva.

I dag kommer Manchester Citys representanter till Barcelona för att träffa katalanernas sportchef Txiki Begiristain. Zlatan Ibrahimovics och Yaya Tourés namn står högst upp på agendan.

Uppges få rabatt

Enligt sport vill Barcelona ha 350 miljoner kronor för ivorianen och närmare 500 miljoner för svensken. Men de nyblivna spanska ligamästarna uppges kunna tänka sig ett paketpris på 750 miljoner kronor för båda.

Sport skriver också att detta är ett inledande möte och inte på något sätt avgörande. Till slut är det spelarna som bestämmer eftersom de står under kontrakt. Zlatan har tidigare berättat att England är mer eller mindre uteslutet eftersom han inte gillar regn.

Och att Manchester City missade en Champions League-plats gör nog honom knappast mer sugen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN