”De tre klubbarna som följer Zlatan”

FOTBOLL

Uppgifter: Intresse i Europa för svenske stjärnan

1 av 8 | Foto: Zlatan

Ny vecka – nya rykten kring Zlatan Ibrahimovic.

Franska tabloiden Le10Sport uppger i dag att Chelsea är med i ett race som även involverar Roma och svenskens tidigare klubb Inter.

Zlatan Ibrahimovic framtid har blivit en fråga på tapeten efter domarattacken för lite mer än en vecka sedan. Svensken uttalade sig kritiskt mot Frankrike och fick kritik av flera franska toppolitiker, däribland idrottsministern, premiärministern och högerextrema partiet Front National.

Stänger inte dörren

Zlatan tystade bokstavligt talat sina kritiker med sin målgest efter ett hattrick mot Lorient i helgen – då han med bägge händer gestikulerade i stil med ”prata ni”.

Zlatan menade själv efter segern mot Lorient att kritikstormen inte påverkat honom men ryktena kring svensken vara eller inte vara i PSG fortsätter och fransmännen finner PSG-stjärnan arrogant, visar en läsarundersökning i Le Parisien.

I fredags konstaterade hans agent Mino Raiola att det svensken i teorin skulle kunna lämna klubben i sommar.

”Mourinho intresserad”

I dag uppger franska tabloiden Le10Sport att flera klubbar är intresserade av att knyta till sig Zlatan. Enligt Le10Sport har hans tidigare klubb Inter följt situationen särskilt noga den senaste veckan, och svensken uppges sugen på en återkomst. Som så ofta är fallet med Zlatan kan dock lönen bli ett problem. Samma sak ska enligt Le10Sport gälla AS, som också följer situationen. Även Chelsea uppges vara med i racet, med tränaren José Mourinho med som intressent.

ARTIKELN HANDLAR OM