Uppgifter: Utbrottet en väg mot England

FOTBOLL

Media placerar Zlatan i klassiska storklubben

”Det kommer att bli en varm vår  - och glödhet transfersommar - kring Zlatan”, skrev Sportbladets Jennifer Wegerup efter Zlatan Ibrahimovics utbrott.

I England är de redan i gång.

Favorit att värva svensken: Liverpool FC.

De engelska tidningarna drar sig inte för att lägga transferpussel, oavsett hur små bitarna än må vara. Nu har de lyckats knyta Zlatan Ibrahimovic till en sensationell flytt till Liverpool.

I fem olika tidningar

Det är brittiska Metro, knappast känd för sin trovärdighet, som skriver att de engelska spelbolagen nu pekat ut Liverpool som favorit att värva 33-åringen – före klubbar som Chelsea, Arsenal och Manchester City. Trots att spekulationen tillsynes saknar grund har den omgående fått vingar på de brittiska öarna.

Liverpool Echo, The Mirror, Daily Star och Express återger alla ryktet i sina spalter.

”Klassiskt vårtecken”

Redan i sin krönika på tisdagen var Sportbladets Jennifer Wegerup inne på att Zlatans utbrott mot Frankrike och de franska domarna skulle starta spekulationer om en flytt i sommar.

”'Ett klassiskt raseriutbrott på vårkanten. Första tydliga tecknet på att det stämmer att han vill bort i sommar. Vi har sett det i klubb efter klubb', messar en kontakt. Att Zlatan aldrig varit längre än tre säsonger i en klubb ökar på spekulationerna”, skrev Wegerup.

Så det är nog bara att spänna fast sig och se fram emot fler spekulationer kring Zlatan Ibrahimovic.

ARTIKELN HANDLAR OM